web
stats

Byggeplater

Sortimentet er utviklet til bruk i både nybygg og til renovering. Platene er tilpasset nåtidens krav til moderne bygg, hvor det er fokus på kvalitet og totaløkonomi. Byggeplatene er karakterisert ved høy styrke, motstandsevne mot fukt og gode brannmessige egenskaper.


Tilbehør

Tilbehør

Monteringstilbehøret til MasterPanels er blant annet rustfrie skruer med blankt eller lakkert hode til tre eller stål, EPDM gummibånd. sokkelsikring, fugeprofil og profiler til hjørneavslutninger.

Eter-Board HD

Eter-Board HD

Kledningsplate som kan brukes ubehandlet på fasaden. Platen kan også males etter at den er montert og ellers brukes som sokkelplate i grunnen.

Duripanel

Duripanel

Dette er en økonomisk og allsidig sementsponplate som brukes som innvendig kledning. Platen leveres også som gulvplate med not og fjær.

Windpanel Premium

Windpanel Premium

En uorganisk, diffusjonsåpen vindsperreplate brann-godkjent klasse 1. Platen er vannavvisende og kan eksponeres i inntil tolv måneder.

Windpanel Standard

Windpanel Standard

Dette er en brannsikker og uorganisk vindsperreplate som kan eksponeres i opp til tre måneder. Platen er branngodkjent klasse 1.