web
stats

Fasadekledning

Hva skal ha prioritet - det ytre eller det indre? Alle som leter etter et materiale for utvendig bruk, for eksempel til fasader eller terrasser, har sannsynligvis allerede funnet svaret på dette spørsmålet - det er ganske åpenbart begge deler.

Fordi begge aspekter er viktig når et materiale skal velges, særlig når det skal anvendes utvendig da må selvfølgelig kvaliteten på produktet også kunne møte ekstreme krav - det dreier seg tross alt om beskyttelse av en bygning. Like selvfølgelig er det at utseendet på bygningen er et uttrykk for individualitet - en livsstil, men også en veldig personlig eksponering - hvilket er grunnen til at designkvalitet er like viktig som produktkvalitet.

Produkter fra våre leverandører er stadig under videreutvikling langs begge disse linjene. Bruksområdet blir stadig bredere og utvalget av dekor får stadig nye dimensjoner i form av nyanser og variasjon - helt opp til et helt fritt valg av individuell dekor. 

Produktene i seg selv forblir tro mot sine suksessfaktorer og vil uansett hvilken dekor som benyttes alltid stå for konsistent beskyttelse og kompromissløs styrke i møtet med alle ytre påvirkninger.