web
stats

Aktuelt

Bransjenytt - Fasade
Max Compact Exterior er et høytrykkslaminat panel som både inspirerer og utfordrer. De funksjonelle egenskapene gjør panelet velegnet for mange bruksområder og samtidig er det som skapt for spennende og annerledes løsninger.

Et stort utvalg dekorer kombinert med muligheten til å utnytte de store plateformatene gir grunnlag for nyskapende effekter på bygget. Akkurat som bruksområdet blir stadig bredere, får utvalget av dekor stadig nye dimensjoner i form av nyanser og variasjon, helt opp til et helt fritt valg av individuell dekor. 

Produktet i seg selv forblir tro mot sine suksess-faktorer og vil uansett hvilken dekor som benyttes alltid stå for konsistent beskyttelse og kompromissløs styrke i møtet med alle ytre påvirkninger.

Kledninger med FunderMax kan ha en rekke ulike utførelser. Platen kan skjæres til i ønsket format og monteres med åpne skjøter, lister eller markeringsfuger. Samtlige varianter gir et karakteristisk uttrykk.

Med FunderMax innovative fasadesystemer – Modulo og Scaleo – er det enkelt å utforme robuste og moderne fasader.

FunderMax Exterior paneler er et opplagt alternativ hvis du ønsker kledninger med et individuelt uttrykk – både ute og inne.

I prinsippet er FunderMax Exterior paneler vedlikeholdsfrie, men de kan bli skittene av miljøbetinget påvirkning. Det er enkelt å vaske vekk smuss med vanlig rengjøringsmiddel eller høytrykks renser og rensemiddel.