web
stats

Aktuelt

Max Authentic | F-QualityMax Authentic er et duromer høytrykks laminat med AUTN Authentic Natura dekor som er beregnet for utendørs anvendelse.

Paneler med Authentic dekor er i hovedsak bygget opp av lag med kjernemateriale der den naturlige og livfulle teksturen i kjernematerialet er synlig i platens overflate. Et eksponert, men allikevel beskyttet kjernelag gir panelet et organisk, naturlig uttrykk. Panelets overflate er beskyttet mot sterk gråning via den patenterte NT overflaten. Siden denne type plate ikke har den spesielle lysekte dekoren som for øvrig kjennetegner Max Exterior panelene vil den over tid utsettes for naturlig patinering.

Siden hvert panel i stor grad kan variere med hensyn til farge og tekstur vil man oppnå best resultat ved å «blande» panelene når de monteres. På grunn av fargevariasjoner som skyldes råmaterialer og produksjonsfaktorer kan man skape helt spesielle visuelle effekter med disse panelene. Panelet er også et attraktivt konstruksjonspanel som på grunn av sitt store format kan gi grunnlag for kledninger med et individuelt uttrykk. 

Max Authentic kan leveres med NT og NH overflater og kun i dekoren AUTN Authentic Natura. Kjernematerialet har fargen brun og består av F-kvalitet materiale. Panelet har dekor på begge sider, men kan etter nærmere avtale også leveres med slipt bakside.

NT NT
Max Authentic paneler med NT overflate er tilgjengelig i tykkelser fra 2 – 13 mm. Formatet er 1854 x 4100 mm.

NH Hexa
Max Authentic paneler med overflate NH er tilgjengelig i tykkelser fra 6 – 20 mm. Formatet er 1854 x 1700 mm.

Platen kan skjæres til og leveres i ønsket format og monteres med åpne skjøter, lister eller markeringsfuger.

Max Authentic benyttes som fasadekledning og balkongfronter, balkong og terrassegulv, skillevegger og dører.