web
stats

Equitone farger

Equitone Tectiva

En gjennomfarget fibersement fasadeplate, som er ekstra sterk overfor vind, vær og andre ytre påvirkninger.


Med Equitone Tectiva har du åtte farger å velge mellom, hvilket gir deg alle muligheter til å skape et helt eget, individuelt uttrykk. Du kan bruke fargene hver for seg eller sammen med andre byggematerialer, som for eksempel panel, glass og stål. 

Overflaten er rå, upolert og føles som lerret, og ikke to plater er helt like med hensyn til farge og struktur.

Equitone Natura

Nytt system for overflatebehandling

Forsiden av Natura fasadeplater påføres et farget, silkematt belegg som lar fibersementens struktur og stofflighet tre frem. Det gir et eksklusivt utseende som egner seg for moderne, kreativ og stilren arkitektur. Ved hjelp av et "gardinbelegg" legges et halvtransparent topplag på den gjennomfargede basisplaten. Belegget fordeles jevnt med rulle. Resultatet blir en naturlig og livlig fasadeplate med fibersementens synlige struktur.

Karakteristiske kombinasjoner og effekter

Fargen på en fasade er et av arkitekturens mest øynefallende virkemidler. Med Natura fasadeplater kan du få myke, dempede fargenyanser eller sterke og dristige kontraster. Alt er mulig med fargenyansene i denne kolleksjonen. 
 
Med Natura fasadeplater er det skapt et moderne og fleksibelt fargekonsept som gir mulighet til å velge de fargene som passer bygningens omgivelser og øvrige elementer. 

  

Antrasitt, grå, hvit, brun, grønn, gul, blå...

Natura fasadeplater fås i 37 flotte, halvtransparente farger. Natura Pro fås i 13 grafittibestandige farger. Natura fasadeplater gir ubegrensede muligheter med hensyn til fargeeffekter og tidsriktige fargekombinasjoner.

Equitone Pictura

Pictura er den direkte avløser for Glasal og er en spennende fasadeplate, som med sin silkeglatte overflate og homogene farge, gir mulighet for et elegant uttrykk til bygningen.


Gul, grønn, blå og rød...

Pictura har en glatt, matt overflate og leveres i 20 farger. 4 tidløse "grunnfarger" (gul, grønn, blå og rød), som hver fås i 3 spennende nyanser, samt 4 farger i skalaen fra hvit til sort, og lys beige til mørkebrun.

Equitone Linea

Overflaten har et unikt 3D-formet uttrykk som leker med lys og skygge. Den viser en lineær struktur som fremhever den rå teksturen til materialet. Den endrede innfallsvinkelen av lys gir fasade-materialet et skiftende utseende.


Equitone Linea er tilgjengelig i to farger.

Equitone Materia

Equitone Materia er et gjennomfarget fasade materiale som fremhever skjønnheten i fibersementen. Stadig skiftende lysforhold gir materiellet naturlige, subtile skygge variasjoner. Materialet viser sementets karakter mens fibrene gjengir overflatens fløyelsaktige textur.


Equitone Materia er tilgjengelig i to farger.