web
stats

Montering - Cedral fasadeløsninger

Cedral Board

Cedral Board monteres etter samme anvisning som annen fibersement fasadekledning. 

For å få et optimalt resultat er det utviklet et komplett profilprogram for Cedral Board. Profilene fås i samme farger som platen, hvilket sikrer en proffesjonell og flott finish på byggeprosjektet. Trykk på ikonet for å se vår PDF brosjyre vedrørende Prosjektering og anvendelse av fasader med fibersement.

Cedral Lap

Cedral Panel er vedlikeholdsvennlig og lett å bearbeide og montere. 

Klinkkledning

klinkledning monteres alltid nedenfra  og opp. Før den første platen festes monteres startprofil startstrimmel på det bærende underlaget. Profilen skal sikre at det nederste panelet har samme helling som de etterfølgende panelene.

1-på-2 kledning

Montering av Cedral Panel som "1-på-2" starter med feste av alle de innerste panelene som skal monteres med en innbyrdes avstand på 130 mm. Deretter monteres det andre laget over de åpne mellomrommen. slik at overlegget er like stort på begge sider. Avstanden mellom de ytterste panelene er som avstanden mellom de innerste. Fastgjør alltid søm eller skruer i de vannrette understøtningslistene.

Følg alltid monteringsanvisningen og få et perfekt resultat.Trykk på ikonet for å se vår PDH Monteringsanvisning for Cedral Panel.

Cedral Click

Cedral Click er et strekt og solid fibersement panel som gir et lett og elegant fasadeuttrykk.

Vannrett

Liggende Cedral Click monteres alltid nedenfra. Først monteres en startskinne på langs av fasaden. Deretter plasseres Cedral Click på skinnen og festes med montasjeklips som skrus  fast i de bakenforliggene, loddrette avstandslistene. Neste panel settes over klipsen og prosedyren fortsettes.

Loddrett

Stående Cedral Click monteres fra et inn- eller utvendig hjørne med en startskinne opp langs hjørnet. I bunnen plasseres en bæreprofil som bærer panelene. Deretter settes Cedral Click på skinnen og fastgjøres med montasjeklips som skrus fast i de bakenforliggende vann- rette avstandslistene.

Følg alltid monteringsanvisningen og få et perfekt resultat.Trykk på ikonet for å se vår PDF Monteringsanvisning for Cedral Click.

Drift og vedlikehold

Til tross for at Cedral fasadekledninger ikke krever vedlikehold er det ytre ting som kan påvirke produktets uteende som for eksempel trær og busker med videre som vokser nær bygningen.

Det er noen enkle ting som må gjøres regelmessig om våren og om høsten. Derfor har vi laget en sjekkliste til hjelp for å kunne bevare en lang og problemfri levetid for din fasade.Trykk på ikonet for å se vår PDF med sjekklisten som bidrar en lang  levetid for din fasade.