web
stats

Euronit 700T

Den tråsikre bølgeplaten som dekker mer...Sterkt og holdbart takdekke

Euronit 700T bølgeplater er fremstilt av miljøvennlige råstoffer som sement, kalksteinsmel, organiske fibre og utsøkte kunstfibre. Ved fremstillingen brukes begrenset energimengde. Selve herdingen av fibersement foregår helt uten energiforbruk. Med sin laminerte oppbygging og sideoverlegg er Ivarcem en sterk og robust takplate av fibersement

Bølgeplater forbindes ofte med landbruksbygg og haller, men med det nesten usynlige overlegget og de flotte farene er Euronit også et godt alternativ som taktekke på boliger. Bølgeplaten egner seg for lette takkonstruksjoner og du oppnår  enkelt et eksklusivt resultat.

Euronit 700T har innstøpte forsterkningsbånd av polypropylen. Det betyr at man slipper å bruke et tråsikkert underlag. Bølgeplaten er MK-godkjent i henhold til test- og godkjenningsbestemmelsene for styrken på takelementer, MK5.00/044 MK-godkjenning 6.33/1445. I likhet med hva som er tilfelle for andre bølgeplater, bør man aldri trå direkte på Euronit.

Bølgeplatene oppfyller kravene i EN 494, og gjennomgår en løpende kvalitetskontroll i henhold til ISO 9002 samt miljøkontroll i henhold til ISO 14001.

Perfekt overlegg

Siste bølge - bølgen på høyre side  av platen - av Euronit er utformet som en underbølge, og er dermed mindre enn de øvrige. Det betyr at samtlige bølgetopper ligger i samme høyde slik at takflaten fremstår jevn og flott. Platen støttes dessuten alle steder av lekter eller ås. Det gir sikker montering.

Merk! Euronit-bølgeplater kan monteres direkte på takhellinger fra 15° og oppover. Brukes platene på hellinger mellom 8° og 15°, bør det alltid legges et undertak. På takhellinger under 8° skal det alltid legges et fast undertak.

Fargeutvalg

Euronit 700T leveres i 3 flotte farger, som foruten naturgrå, omfatter fargene sortblå og teglrød. Ubehandlede og fargede bølgeplater kan ha fargenyanser som skyldes fargeforskjeller i de råstoffene som bølgeplatene er fremstilt av, deriblant sement. Disse fargenyansene betyr ingenting for holdbarheten til platene, og betraktes ikke som reklamasjonsgrunn

Fukt

Euronit 700T bølgeplater er vannavisende og og vanntette. Det armerte sementproduktet tåler alle typer fuktpåvirkning uten risiko for råte og sopp.

Garanti

Euronit bølgeplater krever nesten ikke noe vedlikehold, og holdbarheten sikres gjennom 15 års garanti. Garantien sikrer håndverkeren mot uforusette utgifter og er en trygghet for byggherren i mange år. Garantien tåler å bli lest grundig og gir dekning - også når det er behov for den. Bak garantien står verdens største produsent av fibersementprodukter.